Voorgemonteerd iPhone 7 scherm en LCD vervangen
HANDLEIDING

Voorgemonteerd iPhone 7 scherm en LCD vervangen

Dit heb je nodig

Nog 7 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Is je iPhone 7 scherm gebarsten of werkt het LCD niet meer? In deze uitgebreide handleiding (met video) laten we je stap voor stap zien hoe je zelf een voorgemonteerd iPhone 7 scherm en LCD kunt vervangen. We raden aan om de video goed te volgen zodat je geen fouten kunt maken tijdens de reparatie. Het vervangen van het scherm en LCD (met een voorgemonteerd scherm) zal ongeveer 15 minuten duren en is een gemakkelijke reparatie.

In tegenstelling tot de normale iPhone 7 scherm reparatie is de reparatie met een voorgemonteerd iPhone 7 scherm en LCD een stuk eenvoudiger. Wanneer je deze reparatie uitvoert met het voorgemonteerde scherm is het alleen maar nodig om de home button over te zetten, de voorcamera kabel en de oorspeaker zitten al op het scherm waardoor de reparatie een stuk eenvoudiger uit te voeren zal zijn en je daardoor ook flink wat tijd bespaart tijdens het repareren.

Andere reparatie technieken:
Het vervangen van het iPhone 7 scherm en LCD is in tegenstelling tot de iPhone 6 en 6s anders. Dit komt doordat de connectoren van het aan de zijkant zitten in plaats van rechtsboven. In de reparatie video zie je ook dat het scherm openklapt als een soort van boek en dit dus anders is dan je bent gewend bij voorgaande type iPhone’s.

Extra voorzichtig bij de home button!

Bij het vervangen van het scherm van je iPhone 7 is het belangrijk om niet je home button te beschadigen. Wanneer je de home button defect maakt zal de home button (touch ID) niet meer werken. Het is belangrijk dat je tijdens de reparatie extra voorzichtig bent zodat dit niet gebeurt. De home button kabel is niet heel gevoelig, maar voor de zekerheid raden we aan om de home button (kabel) een klein beetje te verwarmen met een heat gun of föhn.

Belangrijk tijdens de reparatie

Wel moet je goed opletten als je nog niet zo ervaren bent met reparaties. Ook is het belangrijk dat je voldoende tijd neemt voor de reparatie en overzicht houdt met een magnetische schroefmat. We raden altijd aan om niet te besparen op goed gereedschap, gebruik daarom altijd een goede iPhone reparatieset. Vergeet niet om altijd een nieuwe frame sticker te plaatsen tijdens het vervangen van het scherm en LCD.

Wanneer het voorgemonteerde iPhone 7 scherm en LCD vervangen?

 • Wanneer het glas is gebarsten van het scherm
 • Bij strepen of rare kleuren in het LCD (wijst meestal op een defect LCD)
 • Defecte home button, de home button verlengkabel van de iPhone 7 loopt door het scherm. Wanneer de home button niet werkt kan dit door het scherm komen.
 • Niet goed werkende touch functie van het scherm
 • Bij een voorgemonteerd iPhone 7 scherm vervang je ook gelijk de proximity sensor, lichtsensor, voorcamera kabel en de oorspeaker.

Voorgemonteerd iPhone 7 scherm en LCD vervangen (video):

Dit product bestellen?

2 kleuren

Morgen in huis

 44,95
Voorgemonteerd iPhone 7 scherm en LCD (A+ kwaliteit)

2 kleuren

Morgen in huis

 64,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

2583 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 33,50
7 Schroefmat vierkant liggend schuin

Morgen in huis

 7,95

iPhone 7 nog waterdicht na de reparatie?

Tijdens het vervangen van het scherm en LCD van de iPhone 7 raden we altijd aan om een nieuwe frame sticker te plaatsen tijdens de reparatie (zoals in de video is te zien), dit zal wederom zorgen voor een betere bescherming tegen vuil en water. Zelf verwachten wij dat na de reparatie de iPhone 7 zo goed als waterdicht is, we kunnen helaas geen garantie geven op waterdichtheid. Het blijft namelijk handwerk en als het niet nodig is zal ik de iPhone 7 niet in contact met water laten komen.

Welk voorgemonteerd iPhone 7 scherm en LCD kopen?

Het is belangrijk om de reparatie uit te voeren met een scherm van hoge kwaliteit. Zo weet je zeker dat de kwaliteit goed is en het scherm ook goed zal functioneren. Fixje verkoopt zowel een voorgemonteerd iPhone 7 scherm en LCD van standaard kwaliteit als van A+ kwaliteit (hoogste kwaliteit). Het scherm en LCD van standaard kwaliteit functioneert uitstekend maar is van iets mindere kwaliteit dan het originele scherm. Het A+ kwaliteit scherm is van dezelfde kwaliteit, hiermee behoud je dan ook de kwaliteit die je bent gewend.

Direct aan de slag!

Nu je de video hebt bekeken en alles weet over het zelf repareren van je iPhone 7 scherm en LCD met een voorgemonteerde variant ben je klaar om de reparatie zelf te gaan uitvoeren. Kies altijd voor kwaliteit. Wanneer je verder nog vragen hebt kan je deze via de live chat (dagelijks bereikbaar tot 23:30) altijd vragen. Bekijk alle iPhone 7 onderdelen »

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

12 reacties op “Voorgemonteerd iPhone 7 scherm en LCD vervangen

 • Hoi!

  Na de reparatie heb ik last van Ghosting. Enig idee hoe dit komt en hoe dit voorkomen kan worden ?

  Met vriendelijke groet,
  Tim

  Tim op 13 november, 2017
 • Duidelijke handleiding, al voor de 2e keer gelukt. Alleen de frame sticker is lastig.
  Thnx

  Rini op 13 mei, 2020
 • Niet gelukt, telefoon ging niet meer aan. Helaas.
  Nu zit ik zonder telefoon.
  Scherm opnieuw opengemaakt waardoor het beeldscherm kapot is.
  Dit is dus geen tip voor anderen.

  Marjolein Jansen op 30 mei, 2020
  • Hallo Marjolein,

   We raden zeker aan om even contact met ons te zoeken via onze klantenservice.
   Uiteraard willen wij graag tot een oplossing met je komen, want het is niet de bedoeling dat je nu niets meer kunt.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 2 juni, 2020
 • Nooit aan beginnen, als je telefoon niet werkt word niet verder geholpen.
  Je kunt je geld beter doneren aan het goede doel of in de beek smijten.

  Marjolein Jansen op 30 mei, 2020
  • Hallo Marjolein,

   We raden zeker aan om even contact met ons te zoeken via onze klantenservice.
   Uiteraard willen wij graag tot een oplossing met je komen, want het is niet de bedoeling dat je nu niets meer kunt.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 2 juni, 2020
 • Pff, helemaal gevolgd zoals voorgeschreven. Héél voorzichtig geweest met de home button. Het leek allemaal goed. Tot ik mijn iPhone aanzette: HomeButton reageert niet meer en strepen op het scherm…

  Sven Verhoosel op 30 juli, 2020
  • Hallo Sven,

   Dit is natuurlijk gigantisch vervelend.
   Wij helpen je hier graag verder mee, is het mogelijk om hiervoor bij ons in de Live Chat te komen?
   Hier zijn namelijk verschillende oorzaken en oplossingen voor mogelijk.

   Graag horen wij van je.

   Met vriendelijke groet,

   Team FixjeiPhone

   Fixje FixjeiPhone (Bouke) op 30 juli, 2020
 • Zojuist het scherm en de accu vervangen, verliep als een speer zoals gebruikelijk met de handleidingen van fixjeiphone.

  Henk op 13 februari, 2021
  • Hallo Henk,

   Dank je wel voor het doorgeven. Hier zijn we blij mee.
   Fijne dag!

   Met vriendelijke groet,
   Team FixjeiPhone

   Danny op 26 februari, 2021
 • Goede avond , Ik heb scherm vervangen van mijn iPhone 7 is gelukt maar er zit een witte vlek in het nieuwe scherm . Waarschijnlijk fout in scherm . Jammer

  Kristoff De prez op 18 februari, 2021
  • Hallo Kristoff,

   Erg vervelend dat je problemen ondervindt met het scherm. De connectoren van het scherm zijn heel erg gevoelig. Als deze net niet goed zijn aangesloten kun je al problemen ondervinden. Het is daarom heel belangrijk dat alle connectoren van het scherm goed zijn aangesloten. We adviseren om het scherm opnieuw te monteren. Dit is echt heel erg vaak de oplossing.

   LET OP: Doe dit wel heel voorzichtig en exact zoals uitgelegd in onze handleiding(en). Op onderstaande pagina is meer informatie te vinden over o.a. montage problemen: http://www.fixjeiphone.nl/veelgestelde-vragen/

   Op deze pagina is ook een speciale instructievideo te vinden voor problemen bij montage. (Let op: dit is een andere video dan de standaard instructievideo). Directe link naar de video: https://www.youtube.com/watch?v=8k5JdrQrTmI

   Mocht je toch nog problemen ondervinden dan kun je het scherm retourneren voor een onderzoek volgens de stappen op onze retourpagina. Ik wil je dan dus vragen om dit product te retourneren via onze retourpagina: http://www.fixjeiphone.nl/verzending-retour/. Daarbij kun je kiezen voor geld retour (indien het onder garantie valt) om nu eventueel alvast een nieuw scherm te bestellen. Tevens kun je kiezen voor een vervangend nieuw product (indien het een defect is die onder garantie valt). Ook is het mogelijk om het om te ruilen voor een ander product (alleen indien de prijs precies hetzelfde is). Producten vallen onder garantie als het een fabricagefout betreft binnen 6 maanden na aankoop.

   LET OP: Schades door montagefouten of gebruikersfouten vallen niet onder garantie.

   Fijne dag!

   Met vriendelijke groet,
   Team FixjeiPhone

   Danny op 26 februari, 2021

Geef een antwoord