iPhone 11 review: door ons aanbevolen
BLOG

iPhone 11 review: door ons aanbevolen

Op 16 juni 2022, door Ramon
0 reacties 3 min. leestijd

De iPhone 11 is momenteel een van de populairste refurbished iPhones en gaat inmiddels een aantal jaar mee, reden genoeg om de iPhone 11 review met jou te delen. Bij Fixje hebben we de iPhone 11 natuurlijk diverse keren voorbij zien komen en onderzocht, onze expertise hebben we dus meegenomen in onze review over de iPhone 11. Dit is trouwens de laatste iPhone serie die compleet met accessoires wordt geleverd, nieuwere modellen worden zonder EarPods en oplaadadapter geleverd.

iPhone 11 unboxing

De iPhone 11 is leverbaar in 6 kleuren en wordt geleverd in gebruikelijke verpakking als zijn voorgangers. Het hierin vind je een oplader, in tegenstelling tot de iPhone 11 Pro en 11 Pro Max, die een snellader hebben. Verder wordt de iPhone 11 geleverd met EarPods, een lightning naar USB-kabel, stickers, handleidingen en een simkaart pinnetje.

 

Alles over de iPhone 11

Het ontwerp van de iPhone 11

De iPhone 11 is de opvolger van de iPhone XR en dat is ook direct terug te zien in het ontwerp. Qua uiterlijk oogt het toestel vertrouwd en hebben we weinig verschillen ontdekt. Het heeft een prachtig scherm en het toestel is netjes afgewerkt en is waterdicht gebouwd. De behuizing is voorzien van aluminium en Gorilla Glass. De achterkant van de iPhone 11 is wel vernieuwend, de iPhone 11 heeft een afgerond vierkant met 2 camera’s in een kleine verhoging op de achterzijde. Ook is het Apple-logo, op de achterkant, naar het midden van de iPhone 11 verplaatst. De iPhone 11 is uitgebracht in een regenboog aan kleuren, dus voor iedereen wat wils.

iPhone 11 scherm

De iPhone 11 heeft een mooi 6,1 inch IPS Lcd-scherm, maar vergeleken met de iPhone XR is het geen verbetering. Wel heeft Apple de software wat getweakt (HDR10 en Dolby Vision) waardoor het scherm een hogere contrast ratio heeft en hierdoor worden de kleuren mooi weergegeven. Al met al zorgt dit voor een intense kijkervaring.

iPhone 11 afmetingen

Het toestel is aan de grootte kant, maar is met één hand te bedienen, wel zijn de bovenste hoeken wat lastiger met de duim te bereiken. De iPhone 11 is vergeleken met zijn voorganger, de iPhone XR, qua afmetingen gelijk gebleven. Hieronder staan de afmetingen van de iPhone 11 op een rijtje:

iPhone 11 afmetingen

Hoogte 150,97 mm
Breedte 75,7 mm
Dikte 8,3 mm

iPhone 11 snelheid en batterij

Apple zou Apple niet zijn als het toestel niet werd voorzien van een goede chipset. De iPhone 11 is voorzien van de A13 Bionic chip, deze is inmiddels al een aantal jaar oud, maar krachtig is de chip nog steeds. De iPhone 11 voelt soepel en snel aan. Naast het alledaagse Whatsappen en het maken van TikTok kan je het toestel goed gebruiken voor intensieve grafische taken, zoals gamen. Verder is de iPhone 11 voorzien van een 3110 mAh batterij en deze is goed voor een videoafspeeltijd van 17 uur. Benieuwd welke iPhone de beste batterij heeft? Je leest het hier.

Refurbished iPhone 11 Geel

Review iPhone 11 camera’s

De specificaties van de iPhone 11 voorcamera zijn flink verbeterd, zo is de iPhone 11 als eerste iPhone voorzien van een 12-megapixel voorcamera en is het mogelijk om hiermee in 4K te filmen. De voorgangers hadden een 7-megapixel camera waarmee je in Full-HD kunt filmen. De achtercamera van de iPhone 11 onderscheidt de iPhone van eerder budget toestellen, de iPhone 11 heeft een achtercamera met een dubbele lens. De cameraopstelling bestaat uit een groothoekcamera en een ‘ultrawide’ groothoekcamera. Hiermee is het mogelijk om foto’s te maken met een gezichtsveld van 120 graden, dit zorgt voor een echte portretmodus. Wil je meer weten over de iPhone 11 camera’s? Alles over de iPhone 11 camera.

Conclusie iPhone 11 review

De iPhone 11 gaat al een aantal jaar mee, het voordeel hiervan is dat het toestel een stuk goedkoper is geworden. Zoek je een wat goedkoper toestel die goede prestaties levert, er modern uitziet en mooie foto’s kan maken, dan is de iPhone 11 nog steeds een aanrader. Wist je dat je flink kan besparen op de aanschaf door een refurbished iPhone 11 te kopen. Met het Keurmerk Refurbished krijg je altijd 2 jaar garantie, dus refurbished is een geweldige optie als je een iPhone 11 wilt kopen.

Meer iPhone 11 blogs

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een reactie