iPhone 4 audio kabel vervangen
HANDLEIDING

iPhone 4 audio kabel vervangen

Dit heb je nodig

Nog 1 meer onderdeel of gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

iPhone 4 audio flex kabel vervangen met behulp van een iPhone reparatie video. In de video laat ik je zien hoe je zelf de iPhone 4 audio flex kabel moet vervangen. Heb je dan nog vragen over de reparatie? Stel die dan onder dit bericht dan helpen wij je zo snel mogelijk verder.
e iPhone 4 audio flex kabel vervangen is een iPhone reparatie waar je ongeveer 30 – 40 minuten mee bezig bent. Heb je het nog niet eerder gedaan, ga dan maar van 60 minuten uit.

Vergeet niet de iPhone 4 magnetische schroefmat en onze gereedschapsset te gebruiken en neem rustig de tijd voor de reparatie. Op het moment dat je alles te snel wil doen is de kans op fouten groter.

Bij het vervangen van de audio flex kabel heb je een soldeerbout nodig om de twee plastic puntjes vast te maken in de houder van de mute knop. Als je de twee puntjes niet plat soldeert dan werkt de mute knop wel, maar niet zoals het hoort en zoals je van Apple gewend bent. De iPhone 4 audio flex kabel vervangen lijkt veel op de iPhone 4s audio flex kabel vervangen dus als je dit onder de knie hebt kun je het ook bij de iPhone 4s vervangen.

iPhone 4 audio flex kabel vervangen (video)

Dit product bestellen?

2 kleuren

Morgen in huis

 4,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

2583 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 33,50

Welke iPhone 4 audio flex kabel kopen?

Het is belangrijk dat je een goede audio flex kabel koopt voor de reparatie. Veel webshops verkopen onderdelen van slechte kwaliteit, een groot nadeel hiervan is dat ze sneller kapot gaan en minder goed functioneren. Wij werken om de reden dat slechte copy onderdelen gewoon veel minder goed zijn alleen maar met iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit, je weet dan zeker dat de kwaliteit goed is!

Direct aan de slag

Nadat je het artikel hebt gelezen en de video hebt bekeken weet je alles wat er nodig is om je audio flex kabel te repareren. Onthoud altijd goed dat goed gereedschap het halve werk is. Daarnaast heb je hierboven kunnen lezen dat het erg belangrijk is om altijd met goede iPhone onderdelen te repareren. Je kunt een iPhone 4 audio flex kabel bestellen in de webshop »

Heb je nog vragen over de iPhone 4 audio flex kabel vervangen stel die dan onder dit bericht dan helpen we je zo snel mogelijk verder. We waarderen het ook erg als je op de social media knoppen wil klikken!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reactie op “iPhone 4 audio kabel vervangen

  • Mooie site!
    Vraagje:

    Bij het vervangen van volumen knoppen heb ik de flexkabel van de audio gebroken. Als ik mijn Iphone nu aandoen (in afwachting van een nieuwe kabel) krijg ik drie witte strepen op het scherm. Ligt dat hieraan of is er iets anders wat ik per ongeluk heb beschadigd?

    Bedankt alvast

    David op 8 april, 2015

Geef een antwoord