BLOG

iPhone 4 magnetische schroefmat

Op 26 december 2013, door Davey
3 reacties 2 min. leestijd

(Het is erg vervelend dat je schroeven kwijtraakt na een iPhone 4 reparatie. Maak gebruik van de iPhone 4 magnetische schroefmat, zodat je zonder stres je schroeven kan weg leggen en je precies kan zien waar ze terug in de iPhone 4 moeten.)

iPhone 4 magnetische schroefmatDeze iPhone 4 magnetische schroefmat is door Davey Groothedde zelf ontworpen en is geen origineel Apple product.

Door op de afbeelding te klikken krijg je de magnetische schroefmat op ware grootte en kan je de schroefmat zelf uitprinten. Let wel op dat je schroefmat dan niet magnetisch is, maar dat is een logisch verhaal.

Het voordeel aan de iPhone 4 magnetische schroefmat is dat je geen schroeven vergeet eruit te schroeven, maar ook niks vergeet terug in de iPhone 4 te schroeven. Je ziet namelijk nog schroeven op de mat liggen als je klaar bent en dan kan je precies zien waar deze schroeven horen.

Op de iPhone 4 magnetische schroefmat staat links een waarschuwing dat je niet het moederbord op de magnetische mat mag leggen. Negeer deze waarschuwing niet. Je moederbord kan namelijk kapot gaan wanneer je dit doet. Heb je de iPhone 4 magnetische schroefmat uitgeprint, dan kan het wel.

Ook heb ik de iPhone 5 magnetische schroefmat voor je gemaakt.

Hoe werkt de iPhone 4 magnetische schroefmat?

De iPhone 4 magnetische schroefmat heeft onderaan de mat negen verschillende kleuren. Deze kleuren moet je stapt voor stap langsgaan.

Het zit namelijk zo in elkaar dat kleur voor kleur alle schroeven eruit draait dat je dan het scherm los kan halen van de iPhone 4. In mijn reparatie video’s en mijn gratis E-book over de over de iPhone 4 reparatie kan je zien hoe je onderdeel voor onderdeel kan vervangen van de iPhone 4.

Heb je wat aan deze schroefmat gehad? Wij waarderen het heel erg als je een leuke reactie wil achterlaten of ons wil Liken op Facebook, Twitter en Google+!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties op “iPhone 4 magnetische schroefmat

 • Hallo, ik heb wat filmpjes bekeken het is zeer duidelijk ik heb er mijn voordelen uit kunnen halen. bedankt voor de goede informatie ,ook zou ik wat informatie willen hoe ik aan de magneet mat kan komen van de iphone 4 en wat deze kost .grt rob

  rob de zwart op 9 februari, 2014
 • Hartstikke handig, zo’n schroefmat. Zeker als deze ook nog magnetisch is ook. Misschien een idee om niet de gehele mat magnetisch te maken zodat je wel het moederbord erop kan leggen, wellicht in een soort uitsparing?

  Adrie op 10 februari, 2014
 • Klasse wat je allemaal doet, en de handige info die je op je site hebt staan!
  Ga zo door!

  Tobias op 19 februari, 2014

Geef een antwoord