iPhone 4 voorcamera vervangen
HANDLEIDING

iPhone 4 voorcamera vervangen

Dit heb je nodig

Nog 1 meer onderdeel of gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Met dit artikel kom je alles te weten om zelf de voor camera van je iPhone 4 te repareren. Wanneer je met de voorkant geen foto of leuke selfie meer

kunt maken is de kans groot dat je iPhone 4 voor camera defect is. Het vervangen van de iPhone 4 voor camera is geen moeilijke reparatie en duurt ongeveer 20 minuten. De reparatie is goed zelf uit te voeren.

Voordat je begint met de reparatie is het belangrijk om onderstaande reparatievideo goed te bekijken zodat je stap voor stap weet hoe de reparatie moet worden uitgevoerd. Daarnaast is het erg belangrijk dat je repareert met een goede iPhone reparatieset. Met slecht gereedschap beschadig je schroeven of zelfs hele onderdelen en dat wil je natuurlijk niet.

Daarnaast vinden de meeste mensen het fijn om tijdens de reparatie gebruik te maken van een handige magnetische schroefmat. Op deze magnetische schroefmat kan je namelijk alle gedemonteerde schroeven leggen zodat je precies weet waar de schroeven vandaan komen en waar je de schroeven moet terugplaatsen.

Tijdens de reparatie is het belangrijk om rustig te werk te gaan en goed de video blijft volgen zodat je niets beschadigd. Wanneer je video niet goed volgt en niet voorzichtig te werk gaat kan het voorkomen dat je een weerstand op het moederbord beschadigt waardoor de voor camera nog steeds niet werkt. Dit komt bijna nooit voor, mocht dit wel voorkomen, lees dan meer over het solderen van de iPhone 4. Wanneer je zorgvuldig te werk gaat en de video goed volgt zal dit bijna niet voor kunnen komen!

Bekijk onderstaande video erg goed! Wanneer de video té snel gaat, kan je deze pauzeren!

iPhone 4 voor camera vervangen (video)

Dit product bestellen?

Morgen in huis

 4,95

Morgen in huis

 4,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

2583 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 33,50

Welke iPhone 4 voor camera kopen?

Erg belangrijk is de kwaliteit van de onderdelen die je gebruikt voor de reparatie. Veel webshops verkopen helaas onderdelen van slechte copy / namaak kwaliteit. Tussen slechte copy kwaliteit en de hoogste kwaliteit zitten grote verschillen. Slechte copy onderdelen functioneren minder goed en gaan daarnaast sneller kapot. Bij slechte namaak kwaliteit zul je ook goed merken dat de camera minder scherpe foto’s maakt en dat wil je natuurlijk niet. Fixje staat alleen achter iPhone onderdelen van de beste kwaliteit, zo weet je zeker dat de kwaliteit van de onderdelen goed is.

Direct zelf je iPhone 4 voor camera vervangen!

Na het lezen van dit uitgebreide artikel en het bekijken van de reparatievideo ben je er helemaal klaar voor om zelf je voor camera te gaan vervangen. Blijf tijdens de reparatie altijd rustig, en volg de video goed. Hierboven heb je kunnen lezen dat er grote verschillen zijn in de kwaliteit van iPhone onderdelen. Wij raden altijd aan om een voor camera van de beste kwaliteit. Je kunt een iPhone 4 voor camera bestellen in onze webshop »

Wij wensen je veel succes met het vervangen van je camera! Mocht je toch nog een vraag hebben, dan kan je deze onderaan dit bericht stellen zodat wij je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Wij waarderen het erg als je ons zal liken op Facebook, Twitter en Google+!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een antwoord