BLOG

Oplossing: iPhone 4 laadt niet meer op wat nu?

Op 24 oktober 2013, door Davey
57 reacties 3 min. leestijd

iPhone 4 laadt niet meer op als deze aan de lader zit. Dit is een erg vervelend probleem en meestal is de oplossing simpel. De dock connector van de iPhone 4 is het punt waar de oplader in de iPhone 4 gaat. Deze dock connector is open en kan daarom nog wel is defect gaan.

Er kan vuil en smerigheid in de iPhone 4 dock connector terecht komen waardoor er geen contact meer wordt gemaakt met de oplader van de iPhone 4.

Dus laadt jou iPhone 4 niet meer op? Pas één van deze tips toe voor jou iPhone 4 om het probleem op te lossen.

iPhone 4 stof verwijderen uit je dock connectorOplossing: iPhone 4 laadt niet meer op wat nu?

iPhone 4 laadt niet meer op omdat er teveel stof in de dock connector zit. Dit kan iedereen zelf oplosssen door een wattenstaafje te pakken en even door de dock connector heen te halen. Bij het schoonmaken van de dock connector hoef je niet bang te zijn om de iPhone te beschadigen.

iPhone 4 laadt niet meer op vanwege een slechte batterij

iPhone 4 batterij vervangen schroevendraaieriPhone 4 laadt niet meer op vanwege een slecht of niet werkende batterij. Deze batterij is makkelijk te vervangen met behulp van onze video. Iedereen kan zelf zijn eigen iPhone 4 batterij vervangen. Belangrijk is dat je tijdens de reparatie gebruikt maakt van goede iPhone gereedschapsset, slecht gereedschap kan schroeven of zelfs je telefoon beschadigen en dat is wel het laatste wat je wilt. Meer informatie over het vervangen van je iPhone 4 batterij ».

Het is van te voren lastig om te bepalen wat echt het probleem is. Uit ervaring kan ik je zeggen dat het een kwestie van testen is en dat je wel veel kan uitsluiten. Meestal is het probleem de dock connector, hieronder meer informatie.

iPhone 4 laadt niet meer op? Vervang de dock connector!Oplossing: iPhone 4 laadt niet meer op wat nu?

De dock connector vervangen van de iPhone 4 is meestal de oplossing van het probleem als de iPhone 4 niet meer oplaadt. Hieronder kan je de reparatievideo zien voor het vervangen van de iPhone 4 dock connector. Het vervangen van de dock connector is geen technisch werkje maar je moet er wel even goed voor gaan zitten. Het is belangrijk om tijdens de reparatie gebruik te maken van een goede iPhone reparatie gereedschapsset, slecht gereedschap kan schroeven of zelfs je iPhone beschadigen en dat wil je natuurlijk niet. Veel mensen vinden het tijdens de reparatie lastig om te onthouden waar de schroeven vandaan komen, speciaal daarvoor hebben we een magnetische schroefmat ontwikkeld die je kunt gebruiken tijdens de reparatie.

Het vervangen van de iPhone 4 dock connector

Je moet wel opletten wanneer je iPhone 4 dock connector vervangt je ook de iPhone 4 home button losmaakt. Als je de dock connector terug zet moet je ook weer de home button terug zetten.

De microfoon zit aan de dock connector vast. Deze vervang je er automatisch bij, in de reparatie video van de dock connector vervangen van de iPhone 4 vertel ik precies waar de microfoon zit en hoe je deze weer terug zet. Dit is gemakkelijk om zelf te vervangen.

iPhone 4 dock connector (video):

Dit product bestellen?

1 beoordelingen
2 kleuren

Morgen in huis

 5,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

2583 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 33,50

Direct aan de slag

Na het lezen van dit uitgebreide artikel voor het niet opladen van de iPhone 4 weet je alles wat je moet weten om dit probleem op te lossen. Wanneer de dock connector na het schoonmaken niet goed functioneert is de kans groot dat het aan de iPhone 4 dock connector ligt. Fixje adviseert altijd om tijdens de reparatie gebruik te maken van originele onderdelen. De kwaliteit van Copy onderdelen is van veel mindere kwaliteit en zal sneller stukgaan en minder goed functioneren. Je kunt direct een originele iPhone 4 dock connector bestellen in onze webshop ».

Fixje wenst je veel succes met het oplossen van dit probleem en de eventuele reparatie die je zult moeten doen. Wanneer je er tijdens de reparatie niet uitkomt stuur dan een bericht onderaan deze pagina. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren!

Wij waarderen het zeer als je ons wilt liken op Facebook, Twitter en Google+!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

57 reacties op “Oplossing: iPhone 4 laadt niet meer op wat nu?

 • hallo,
  ik heb een iphone 4s, die pas een paar maanden oud is. laatst haalde ik hem smorgens van de oplader, had hij 47%. niet opgeladen dus. later die dag als ik hem probeerde op te laden, sprong hij om de seconde naar ‘opladen’dan niet opladen dan wel dan niet. hij laadde dus niet. na een tijdje is hij uitgevallen, en in het begin kreeg je met laden nog dat rode streepje, maar hij laadde niet verder meer. nu is hij dus al een paar weken uit en niet meer aan te krijgen. ligt dit aan de dock of aan de accu?

  mvg, Juliette

  Juliette op 17 mei, 2014
  • Hallo Juliette,

   Dit probleem is bekend bij ons. Dit ligt aan de dock connector van de iPhone of aan de batterij. Dit kan je controleren door het te testen.

   Groet,

   Davey Groothedde

   Fixje Davey Groothedde op 17 mei, 2014
 • ik heb hem net naar een winkel gebracht, deze zei dat het ook aan het scherm kan liggen?

  Juliette op 17 mei, 2014
  • Hallo Juliette,

   Dat lijkt mij een raar verhaal, maar ik heb de iPhone niet gezien en kan dit niet bevestigen.

   Groet,

   Davey Groothedde

   Fixje Davey Groothedde op 17 mei, 2014
 • Hallo,

  Mijn iphone 4s had zijn beste tijd gehad. De accu wilde niet meer opladen. Hij gaf wel het oplaadteken bovenin links naast het accuteken aan alleen de percentages gingen naar beneden ipv omhoog tot het moment dat hij uitviel en niets meer deed. Ik heb wat water in de laaddoc gehad, deze ging bij het laden knisperen en stinken. De stekker was een beetje zwart geworden. Ik heb nu een nieuwe accu gekocht en deze volgens instructievideos erin gezet. Ook heb ik een nieuwe doc connector erin gezet.

  Nu heb ik het volgende: Als ik de lader erin doe dan krijg ik het beeld van alleen een ladende accu en geen stekker. De telefoon start op, geeft aan 4 % maar geeft links boven niet aan dat hij aan de lader ligt en valt daarna weer uit waarna dit verhaal weer overnieuw gaat.

  Ik heb al een harde reset geprobeerd maar zonder succes want er is simpelweg niet genoeg spanning voor denk ik.

  Enig idee?? Ik ben zelf geen technicus en ik ben heel secuur geweest..

  Elke tip zou ik waarderen!

  Bas op 21 mei, 2014
 • Hallo,

  Nog een toevoeging. Als ik de telefoon aan de lader leg en als hij opstart, ik hem gelijk weer uit doe dan laad hij langzaam op. Ik heb hierna de beide knoppen ingedrukt voor een harde reset…Geen succes. Ik gebruik overigens verschillende laderkabels waaronder een originele iphone lader, Ik denk niet dat in deze drie kabels allemaal storing zit.

  Mvg,

  Bas

  Bas op 21 mei, 2014
  • Hallo Bas,

   Heb je de batterij van de iPhone 4s ook al vervangen? Het lijkt erop dat de batterij geen stroom opsloot (althans niet genoeg) en dat je iPhone 4s daarom niet meer oplaadt.

   Groet,

   Davey Groothedde

   Davey Groothedde op 21 mei, 2014
   • Ik ben vandaag naar een telefoon reparatiewinkel gegaan. Hier zijn wat testjes geweest. Ik had de batterij EN de oplaad poort vervangen. De oplaadpoort die ik had vervangen was een onderdeeltje van 2 euro online… Deze was defect, een andere poort erin laten zetten en de telefoon is weer als nieuw. Overigens met de nieuwe batterij weer een normale accuduur ipv om de 6 uur opladen. Mijn problemen zijn weer opgelost, maar fijn dat ik ze hier even heb kunnen delen.

    Groeten,

    Bas

    Bas op 21 mei, 2014
 • zelfde probleem, accu vervangen en dock connector maar geen resultaat

  dennis op 30 juni, 2014
 • omg ik wilde m’n iphone net opladen en hij doet het niet meer wat nuuu !!! is het duur om je batarij enzo te laten vervangen ?

  megan op 30 juni, 2014
 • Hoi, ik heb net een iphone 4 maar hij ligt nu al meer dan 3 uur aan de laptop op te laden ( normalen stopcontact kabel heb ik niet ) maar hij is nog steeds bij het 1e streepje. ik heb geen idee waar het aan ligt ( hebben jullie misschien een idee ) ik weet niet hoeveel het zou kosten op een nieuwe kabel of oplader te kopen ?
  help me !

  nikki op 28 juli, 2014
  • Beste Nikki,

   Via de laptop laadt de iPhone altijd minder op dan via het stopcontact. Probeer eerst is je iPhone normaal op te laden. Anders is mogelijk je batterij of je dock connector kapot. De kosten van deze reparatie zijn te vinden bij onze reparatie tarieven.

   Groet,

   Davey Groothedde

   Davey Groothedde op 28 juli, 2014
  • Geen paniek, ik heb ook een iPhone 4 en heb hetzelfde probleem. de accu van de iPhone 4 is bijzonder zwak als je het met andere telefoons vergelijkt. je kunt bij elke telefoon-reparatie punt een custom accu in je telefoon laten zetten die 2x zo lang meegaat. als het niet aan je accu ligt, kun je een nieuwe kabel kopen. kost 4 euro bij de mediamarkt.

   Marijn op 17 november, 2014
 • Is er bij iemand al bekend wat het naast de batterij en de dock connector kan zijn? Ik heb beide onderdelen 2x laten vervangen en nog steeds hetzelfde probleem..

  Nouschka op 1 september, 2014
 • Beste,

  mijn iphone 4 (32GB) laadt sinds gisteren maar gedeeltelijk op. Ik bedoel daar mee dat als ik hem insteek (zowel in de laptop als in stekkerblok als in tv en ps3) en al geprobeerd met verschillende kabeltjes, dan komt het appeltje er wel op en krijgt hij het minimum van batterij om nog een goede 5 minuten te gaan als ik hem uithaal… Als ik hem laat zitten dan blijft hij wel aan zolang ik hem niet gebruik maar hij laad niet verder op. Als ik hem via de laptop oplaad dan herkent hij het apparaat niet… Mijn batterij is nog geen, maand geleden vervangen (al heb ik eigenlijk geen verschil gemerkt) dus kan het daar niet aan liggen denk ik..
  Hebt u enkele tips voor mij?

  Mvg,

  Laura

  Laura op 11 september, 2014
 • mijn iphone laadt helemaal niet meer op.
  als ik hem op mijn geluidsbox oplaad doet hij het wel maar aan de gewone oplader helemaal niet. hij geeft geen kick.
  ook niet als ik hem met het kabeltje wil opladen aan mijn computer.
  wat moet ik doen!!!????

  rachelle op 16 september, 2014
 • iphone 4 vannacht opgeladen. Zonder gebruik is de accu in een paar uur leeg getrokken. Bij 23 % op de lader gezet maar binnen een uur helemaal leeg. Krijg helemaal geen beeld meer. Gaat wel over als ik mijn nummer bel. (zoemt). Wat kan het probleem zijn?

  marion op 17 september, 2014
 • Beste,

  Mijn iPhone heeft wat kuren, hij laad nl alleen op wanneer hij in standby modus staat?? Ik heb al een hard-reset uitgevoerd en een restore maar dat hielp niet

  De telefoon maakt ook geen verbinding met de Mac, wanneer ik de stekker erin doe verschijnt er geen “bliksem icoon” maar staat hij uit dan laad hij wel gewoon op…

  Ik heb de connector al schoongemaakt, en mijn kabels werken wel op andere iPhones…

  wat kan dit zijn?

  Michael op 23 september, 2014
 • Hey Davey,

  De 4, of 4s (moet nog even uitzoeken welke ze heeft) van mijn vriendin laad niet meer op. Mijn Ipod laat wel op via desbetreffende oplader. Gister hebben we wel een systeem update gedaan. Volgens mij naar IOS 8? Kan het zijn dat op IOS 8 weer een nieuwe beveiliging zit wat voorkomt dat de Iphone opgeladen kan worden met een niet orginele oplader? Ik zal vanavond even een nieuwe orginele oplader kopen en het proberen. Mocht dat niet het geval zijn dan zal of de baterij of de dockconnector wel het loodje hebben gelegt. In dat geval wou ik graag weten of je ook buiten de Benelux bezorgt (Woon in Spanje) zodat ik alles bij jou kan bestellen.

  Alvast bedankt!!

  Roy op 24 september, 2014
  • Hee Roy,

   Hoogst waarschijnlijk is de dock connector van de iPhone kapot. Wij leveren niet naar Spanje helaas. Misschien wel iets voor de toekomst, maar op dit moment nog niet. Ik raad je aan om even langs te gaan bij een telefoon winkel in Spanje.

   Groet,

   Davey Groothedde

   Davey op 25 september, 2014
 • ik heb net een iphone hij is door de regen net geworden ik heb hem met de föhn gedroogt.
  alleen als ik hem oplaad gaat hij niet meer aan zelfs als ik hem 10 min aan de lader heb gedaan ik vind dit heel erg raar.
  er blijft maar een batterij met rode streepjes staan ik ben bang dat de batterij lekt

  groetjes
  Mare

  mare op 25 september, 2014
  • hallo mare,
   je zou je iphone in een bak met droge rijst kunnen leggen.
   mijn oude telefoon was in een bakje water gevallen,
   door de rijst deed hij het weer goed.

   mvg
   ellen.

   ellen op 24 oktober, 2014
 • hey,

  ik heb gisteren mijn telefoon (iphone 4s) gewon gebruikt, maar toen ik vanmorgen wakkerwerd heeft de telefoon gewoon niet opgeladen. Als ik nu het stekkertje in mn telefoon doe laad die ook niet meer op! wat is er aan de hand?

  mvg , Beau

  beau op 14 oktober, 2014
 • hallo,
  ik heb mijn iphone 4 nog niet heel lang.
  hij laad niet meer op.
  ik heb in de dock gekeken en er is weinig stof.
  ik kan hem alleen nog maar via mijn laptop opladen omdat het stuk wat in het stopcontact moet is gebroken.

  groet
  tani

  taniii op 24 oktober, 2014
  • halllo tani
   ik had precies het zelfde probleem.
   ik ben naar een telefoon winkel gegaan daar kijken ze er even naar en zeggen ze wat je moet doen, je kan het ook daar laten maken maar dat kost wel geld.

   groetjes
   tamara

   tamara op 24 oktober, 2014
 • hallo

  ik heb een probleem met mijn iphone 4 want de ene keer laat hij hem wel maar dan ook weer niet (echt heel irritant) enig idee wat het porbleem kan zijn?

  groetjes kevin

  kevin op 28 oktober, 2014
 • Beste,

  Mijn iphone 4 laad niet meer op.Ik heb de dock Connector en de batterij vervangen, maar hij laad nog steeds niet of zeer weinig op. Het lijkt niet aan het oplaadsnoer te liggen.Ook de auto oplader werkt niet. Geeft aan dat het apparaat niet wordt herkent. De telefoon wordt ook erg warm. Heeft iemand enig idee wat het probleem kan zijn?

  Groetend, Elmer

  elmer op 29 oktober, 2014
  • Hoi Elmer,
   Ik heb hetzelfde probleem. Heb jij het op kunnen lossen?
   Ben benieuwd,
   Groet, Martijn

   Martijn op 25 december, 2014
 • Hoi hoi, als ik mijn iPhone 4s in de oplader doe laad hij niet verder dan 80 % en gaat vervolgens terug laden ipv opladen. Ook valt hij de laatste dagen met 25% al uit!!! Heel irritant… Mijn vraag is waar kan dit aan liggen? En repareert Apple dit soort fouten niet? Ik lees het graag (per mail als dat ook kan?) alvast bedankt. Groetjes Nancy

  Nancy op 29 oktober, 2014
 • Ik heb een normale iPhone 4 en mijn lader is stuk gegaan terwijl ik mijn telefoon probeerde op te laden. Ik heb gelijk een andere oplader gekocht maar het blijkt dat mijn telefoon gewoon niet meer oplaad. Mijn accu is voor de rest niet slecht, hij ging gewoon goed mee. Ik weet nou of ik mijn dock connector moet gaan vervangen of dat er te veel stof in zit. Hoe kan ik weten wat ik moet gaan doen ?? Alvast bedankt!

  Frank op 30 oktober, 2014
 • Hoi Hoi,

  Ook ik heb het probleem van dat die niet oplaadt, maar woon helaas in belgië sinds vorig jaar.. Ik ben echt niet handig met electronica, heb je misschien een mede expert in de buurt van gent wonen die je mij kunt aanraden? 🙂

  Celina op 17 november, 2014
 • Bij mij is het helemaal drama..
  Mijn iphone 4 laad niet goed op en loopt zo verschrikkelijk snel leeg! Is daar wat aan te doen? Ik kan vanaf januari eindelijk die 6 halen! Is die aan te raden?

  Hans op 1 december, 2014
 • mijn telefoon laadt ook niet op dit al de derde oplader wat kan ik doen en via de leptop laat die ook niet op en sommige andere laders laadt die ook niet op

  fenna op 10 december, 2014
 • Hallo , mijn iphone 4 laad niet meer op. Hij laad alleen op als hij helemaal uitgevallen is. Maar verder niet . Wat moet ik doen?

  Jennifer op 4 januari, 2015
 • Hoi, vraagje… Mijn iPhone 4 doet het wel aan de oplader, maar niet op mijn bose docking station. Opladen doet ie wel, maar geen muziek! Hoe kan dat?

  Niels Rijke op 18 januari, 2015
 • Mag je je oplader uit het stopcontact trekken wanneer hij nog iets aan het opladen is?

  jiajia op 12 februari, 2015
 • Hallo ik heb even een vraagje mijn iphone reageert op de oplader dan komt er stroomdingetje maar duurt minstens een halfuur voordat er 1% bijkomt wat moet ik nu doen ?

  angelika.akkermans op 24 maart, 2015
 • hallo,
  ik heb dat het telkens aan mijn oplader ligt. na een tijdje moet mijn oplader precies in de goede houding liggen, dan kan mijn mobiel pas opladen. Mijn mobiel heeft dit overig niet met andere opladers, wat ik dus erg raar vind.

  Want dit is niet de 1ste keer maar al de 2de keer dat ik een nieuwe moet kopen. (een vriendin met een iphone 4 heeft dit ook)
  en ik hoorde dat ipad opladers nooit kapot gaan dus kan ik dan beter z’on 1 kopen

  groetjes

  sabrina op 9 april, 2015
 • Hoi ik was mijn 4s aan het opladen in de vrachtwagen en opeens begon de lader te roken en kwam ook een brandlucht van de telefoon. Ik denk dat er of teveel spanning op is gekomen of de /- waren omgedraaid in die wagen. Ik heb al geprobeerd een andere batterij erin te doen maar dan doet ie het nog niet. Weet je wat dit kan zijn?

  Michael Smetsers op 16 mei, 2015
 • hallo,
  sinds 5 dagen laad mijn iphone 4s niet meer op ik heb het al schoongemaakt nieuwe batterij gekocht maar ik ben echt bang dat ik al mijn foto s kwijt ben…. wat kan ik nu nog doen want heb al veel geld uitgegeven aan de nieuwe batterij er staat wel een rood streepje en als ik hem eruit haal staat er wel zo n bliksempje maar hij lad niet verder op ook niet met nieuwe batterij…

  Daphne op 16 mei, 2015
 • Hoihoi! Als ik mijn IPhone wil opladen dan verschijnt het Apple symbool een paar seconden en het toestel valt dan weer uit. Dit gaat urenlang door. Hij laadt dus niet op. Ik heb 2 weken geleden de batterij vervangen. HELP!?!?

  Martijn op 11 september, 2015
  • Hallo Martijn,

   Het lijkt erop dat de batterij niet goed is wat in de iPhone zit. Als je de batterij bij ons besteld op kan je gelijk even contact opnemen met onze klantenservice voor de webshop.

   Groet,

   Davey Groothedde

   Fixje Davey Groothedde op 12 september, 2015
 • Hallo ik ben nog een iphone 4.ik laadt hevan 0 procent op hij gaat aan maar hij laadt niet verder op dan 5 procent

  dimi op 13 september, 2015
 • Dock part vervangen ivm een defect microfoon”
  Die werkt weer.
  Maar opladen is nu een probleem. Dat wil zeggen Het laad symbooltje verschijnt niet meer. Op een dockstation laad de iPhone wel op maar geen laad symbooltje. Het opladen lijkt ook langzamer te gaan.
  Niet goed gemonteerde dock part of toch niet het juiste part??

  Wim op 14 september, 2015
 • ik heb een dj set die op mijn iphone 4s kan. de iphone reageert alleen niet meer op de dj set. opladen lukt wel. de dj set gaat in de connector. de dj set doet het wel op mijn ipad.
  hoe kan ik dit oplossen???

  Henk op 26 november, 2015
 • Ik heb de accu en dock Connector laten vervangen. Mijn telefoon laadt nu gedeeltelijk op ,totdat de telefoon weer aanspringt (Na het apple-logo). Wanneer mijn telefoon aan is laadt hij niet meer verder op. Hij blijft dus hangen op 5 a 6%.

  Wat kan ik doen?

  Barry op 11 december, 2015
  • Hallo Barry,

   Het kunnen twee dingen zijn namelijk:

   – het moederbord kan defect zijn (vaak wordt het moederbord enorm warm als je een vinger erop houdt kun je dit voelen
   – de batterij die nu in de iPhone zit is niet goed, het komt wel eens voor dat een nieuwe batterij niet goed werkt.

   Groet,

   Davey Groothedde

   Fixje Davey Groothedde op 12 december, 2015
 • Hee. Ik had mijn iphone 4s in de lader gelegd s’avonds en de volgende ochtend was hij nog maar 7%. Later viel ook het beeld op zwart en zag je alleen maar een batterrij. Ik heb de dock connector goed schoon gemaakt en de batterrij is een aantal jaren terug al vervangen. Het is een redelijk oude iphone, pas nog uit elkaar gehaald omdat het scherm het niet deed, kan er iets mis zijn gegaan met het in elkaar zetten? Of waar ligt het dan aan?

  Esther op 14 december, 2015
 • Hallo,
  Ik heb onlangs mijn batterij van iphone 4S vervangen i.v.m. korte levensduur.
  Nu lijkt de nieuwe batterij weer een stuk langer mee te gaan dus dat is goed.
  Echter heb ik vannacht mijn iphone leeg laten lopen totdat hij uit viel.
  Nu ligt hij al een uur aan de oplader(origineel in stopcontact) en blijft het icoontje van een batterij met rode streep aan linker kant staan, en de software start dus niet op.
  Wat kan dit betekenen??
  Groet

  Hannekevdw op 9 februari, 2016
 • Mijn iPhone laat niet meer op als die aan staat, maar als die leeg is en ik doe de kabel er in dan verdwijnt die kabel icoontje dat altijd verschijnt als je iphone leeg is en dan naar een tijdje komt de iTunes teken met de kabel icoon als ik dat dan ff zo laat en half uur laten er uit trek en dan aan zet is die wel een beetje opgeladen.
  waar kan het aan liggen dat die niet oplaad als die aan staat ??

  Groetjes kabie

  Kabie op 28 mei, 2016
 • Hallo

  Ik heb een iphone 4 die ik wilde verkopen. Nu leg ik hem aan de lader en hij laadt niet op. Harde reset werkt niet. Krijg het logo niet te zien. Wel trilt hij de hele tijd.
  Iemand een tip?

  Jessica op 13 juli, 2016
 • Ik heb een iPhone 4s en die laad heel langzaam op maar tot de 16 procent
  Wat moet ik doen

  Soukaina op 27 augustus, 2016
 • hallo
  vandaag eb ik mijn ipone 4s nog gewoon gebruikt maar sinds 11 uur vanochtend is het beeld zwart ik heb hem meer dan 3 uur lang aan de lader ligen en er gebeurd nog steeds niks……
  de ene keer is de telefoon ook heel koud en daarna weer heel warm
  hij geeft ook niet aan dat hij leeg is hij doet gewoon helemaal niks
  hij was voor 11 uur nog gewoon opgeladen
  vorige week kwam mijn telefoon terug van de maker (et scherm werd gemaakt)
  ik denk dat het iets met de batterij is want als ik mijn oplader in mijn vriendin aar ipone 4s doe laat hij gewoon op
  wat kan dit zijn?

  groet jada

  jada op 22 september, 2016
 • hallo
  vandaag eb ik mijn iphone 4s nog gewoon gebruikt maar sinds 11 uur vanochtend is het beeld zwart ik heb hem meer dan 3 uur lang aan de lader liggen en er gebeurd nog steeds niks……
  de ene keer is de telefoon ook heel koud en daarna weer heel warm
  hij geeft ook niet aan dat hij leeg is hij doet gewoon helemaal niks
  hij was voor 11 uur nog gewoon opgeladen
  vorige week kwam mijn telefoon terug van de maker (et scherm werd gemaakt)
  ik denk dat het iets met de batterij is want als ik mijn oplader in mijn vriendin aar iphone 4s doe laat hij gewoon op
  wat kan dit zijn?

  groet jada

  jada op 22 september, 2016
  • Hallo Jada,

   Waarschijnlijk is de iPhone 4s batterij dan kapot. Deze kun je vrij gemakkelijk vervangen.

   Groet,

   Davey Groothedde

   Fixje Davey Groothedde op 22 september, 2016
 • HELP!!!!!

  Ik heb laatst een iphone 4s accu bij je gekocht.
  Die gaat heel erg snel leeg.

  Verder heb ik een probleem.
  De dock connector is onlangs vervangen en daarna laadde de iphone alleen maar op in de uit stand.

  Als mijn iphone aan staat laad ie niet op. Dat is enorm onhandig omdat je geen tom tom meer kunt gebruiken.

  Ik heb toen de home button en de dock connector laten vervangen bij een proffessionele reparatie zaak.

  Verder heb ik zelf de accu omgewisseld want de originele was niet goed meer.

  Ik speelde net een spelletje flip diving iets van 5 minuten. De accu stond toen op 75% nou wel veel 25% in 5 minuten.

  Ben nu 15 minuten verder nadat ie op 100% startte.
  Nu staat er nog maar 66% op.
  Dat is toch niet normaal.

  Dat zou betekenen dat deze accu slechts 45 minuten mee gaat.

  En een extra backup accu via het docking aansluiten heeft dus geen zin want in de aan stand laad ie niet op.

  Mijn iphone is de 4s met 32Gb

  Heb al direct een nieuwe iphone gekocht. 4s 64Gb maar dat doet er niet toe.

  HELP!!!

  Hans op 15 oktober, 2016

Geef een antwoord