iPhone 4 home button vervangen
HANDLEIDING

iPhone 4 home button vervangen

Dit heb je nodig

Nog 4 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

De iPhone 4 home button vervangen is niet een erg lastige iPhone reparatie, de reparatie duurt ongeveer 45 minuten mee bezig. Met behulp van de uitgebreide handleiding en video is de reparatie goed uit te voeren.

Tijdens de reparatie is het aan te raden om gebruik te maken van een goede iPhone reparatieset. Wanneer je gebruik maakt van slecht gereedschap kan je schroeven of zelfs hele onderdelen kapot maken. Tijdens de reparatie is het belangrijk om goed te onthouden waar de schroeven vandaan komen zodat je ze later weer kunt terugplaatsen. Fixje heeft een magnetische schroefmat waarop je alle gedemonteerde schroeven op kunt plaatsen zodat je ze niet meer kwijtraakt en precies weet waar ze vandaan komen.

Andere iPhone 4 reparatie video’s?

Andere reparatievideo’s bekijken van bijvoorbeeld het iPhone 4 scherm vervangen of de iPhone 4 dock connector?

Belangrijk tijdens de reparatie:

Tijdens het vervangen van de home button kabel is het belangrijk om voorzichtig te zijn met het scherm zodat deze niet kapot gaat. Daarnaast is het belangrijk om de home button zelf even goed schoon te maken zodat die weer goed op zijn plek past.

Ligt je iPhone 4 home button te diep in het scherm?

Het kan zijn dat je een home button hebt aangeschaft die van slechte kwaliteit is, waardoor de afmeting niet goed is. Net als in mijn vorige berichten raad ik altijd om alleen met iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit te werken zodat de kwaliteit van je iPhone hetzelfde blijft.

Het is ook mogelijk dat de kabel van de iPhone 4 niet van goede kwaliteit is is. De home button of de thuis knop van de iPhone 4 zit in elkaar met een klik systeem. De kabel staat in verband met de dock connector van de iPhone 4. Het kan dus ook zijn dat de iPhone 4 home button niet kapot is, maar de dock connector. Dan raad ik je aan om de dock connector van de iPhone 4 te vervangen.

Wanneer bovenstaande niet het geval is kan je ook altijd nog spacers bestellen. Deze spacers plak je op het middenframe achter de iPhone 4 home button waardoor de knop weer goed zit.

iPhone 4 home button vervangen

Dit product bestellen?

3 beoordelingen

Morgen in huis

 2,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

2583 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 33,50

1 beoordelingen
2 kleuren

Morgen in huis

 2,95

Welke iPhone 4 home button kabel kopen?

Veel mensen weten niet dat er grote verschillen zitten in de kwaliteit van iPhone onderdelen. Veel webshops vekopen helaas slechte copy onderdelen die minder goed van kwaliteit zijn en daarnaast ook nog eens sneller kapot gaan. Fixje raadt altijd aan om iPhone onderdelen van de beste kwaliteit te gebruiken, je weet dan zeker dat de onderdelen goed zijn en dat je niet inlevert op de kwaliteit van je iPhone. Omdat Fixje kwaliteit super belangrijk vindt verkopen wij alleen maar iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit, daardoor weet je zeker dat de kwaliteit goed is!

Direct aan de slag met je home button

Na het lezen van deze reparatie handleiding en het bekijken van de uitgebreide reparatievideo weet je alles om zelf de home button kabel van je iPhone 4 te kunnen vervangen. De reparatie duurt ongeveer 15 minuten. Onthoud altijd dat een goede iPhone reparatieset het halve werk is.
Hierboven heb je kunnen lezen dat het erg belangrijk is om iPhone onderdelen te gebruik van de beste kwaliteit. Je kunt een iPhone 4 home kabel bestellen in onze webshop »

Fixje wenst je veel succes met het repareren van je home button. Volg de reparatie handleiding en de reparatie video goed tijdens de reparatie zodat je geen fouten maakt tijdens de reparatie. Mocht je er tijdens de reparatie niet uitkomen, laat dan een bericht achter onderaan deze pagina zodat het team van Fixje je zo snel mogelijk kunnen helpen.

We waarderen het zeer als je ons wilt liken op Facebook, Twitter en Google+!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties op “iPhone 4 home button vervangen

 • Mijn zwarte iphone 4s geeft alleen nog maar zwart beeld aan nadat ik hem gisteravond op donker beeld wou zetten. Hij geeft nog wel geluid maar voor de rest niks anders dan zwart beeld.

  ster op 28 juli, 2014
  • Beste Ster,

   Het kan zijn dat je Lcd kapot is gegaan of de steker is log geklikt? Hou de aan en uit knop en home button is 10 tot 15 seconden vast en wacht wat er dan gebeurd.

   Groet,

   Davey Groothedde

   Davey Groothedde op 28 juli, 2014
 • Hallo,

  De home button van mijn Iphone 4 lijkt te blijven hangen, en om een of andere reden kan ik zelfs naast de homebutton het scherm alleen al aanraken om uit een geopende app te komen, de Iphone opent ook uit zichzelf voice control en begint dan zomaar luk raak iemand in mijn contact personen lijst te bellen.

  Maulus op 20 maart, 2015

Geef een antwoord