iPhone 7 home button vervangen
HANDLEIDING

iPhone 7 home button vervangen

Dit heb je nodig

Nog 7 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Het gebeurd bijna elke reparateur wel eens dat de home button van de iPhone 7 kapot gaat. De home button zit met een plakkertje aan de achterkant van het scherm gemonteerd. We adviseren altijd om de home button te verwarmen met bijvoorbeeld een heat gun om zo de home button zo voorzichtig mogelijk te verwijderen. Als de home button kapot gaat is de home button vaak nog wel te repareren door iemand die kan microsolderen. Heeft de iPhone 7 home button zoveel schade dat dit ook niet meer kan dan is een nieuwe home button een goed alternatief.

Voor en nadelen nieuwe iPhone 7 home button:

+ Je kunt de druk functie weer gebruiken om terug te gaan naar het beschermscherm
+ De trilmotor (taptic engine) reageert als je de knop gebruikt
– De touch ID functie werkt niet meer
– De druk functie werkt minder goed dan de oorspronkelijke home button

Belangrijk tijdens iPhone 7 home button vervangen

De iPhone 7 home button wordt op dezelfde connector aangesloten als de oorspronkelijke iPhone 7 home button. Het is daarom belangrijk dat de kabel die door het scherm heen gaat niet beschadigd, want als dit gebeurd werkt de home button ook niet. We adviseren ook altijd om eerst een ander scherm te testen voordat je kunt concluderen dat je home button kapot is als je geen uiterlijke schade ziet.

Tijdens deze iPhone 7 home button reparatie kan je onderstaande reparatie video gebruiken. Hier laten we je stap voor stap zien hoe je de reparatie kunt uitvoeren. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van het iPhone 7 home button reparatie:

iPhone 7 home button vervangen (video):

Dit product bestellen?

YF iPhone home button

49 beoordelingen
4 kleuren

Tijdelijk uitverkocht

 11,95
Tri wing schroevendraaier

622 beoordelingen

Morgen in huis

 4,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

2583 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 33,50
7 Schroefmat vierkant liggend schuin

Morgen in huis

 7,95

Belangrijk tijdens de reparatie

Hierboven heb je precies kunnen bekijken hoe wij de iPhone 7 home button hebben vervangen met onze nieuwe iPhone 7 home button. Neem voldoende tijd tijdens de reparatie, zodat je geen schade kunt maken aan de kabel van het scherm van de iPhone 7.

Gebruik altijd goed iPhone gereedschap en maak gebruik van onderdelen van de hoogste kwaliteit zodat je niets kapot maakt tijdens je reparatie!

Direct aan de slag!

Nu ben je op de hoogte van alles wat je moet weten om de reparatie zelf uit te voeren. Neem bij het uitvoeren van deze reparatie altijd voldoende tijd en volg de video stap voor stap zodat je geen fouten kunt maken tijdens de reparatie. Je kunt alle iPhone 7 onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Het team van Fixje wenst je veel succes tijdens het uitvoeren van de reparatie!

Neem gerust contact met ons op voor extra hulp tijdens het vervangen van de iPhone 7 home button (beschikbaar wanneer de onderdelen zijn gekocht bij Fixje).

Heb je verder nog vragen over het uitvoeren van deze iPhone 7 home button reparatie? Neem dan direct contact met ons op zodat wij je verder kunnen adviseren!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties op “iPhone 7 home button vervangen

 • De chinezen flikken het weer. Fuck you Apple!

  Rotger op 2 januari, 2019
 • Precies lang leve de Chinezen!! Nu nog een programmer tool ontwikkelen zodat touchid het ook doet word eens tijd dat de applemaffia aangepakt word!! Repareer ze graag hoor maar soms te gek voor woorden wat hier binnenkomt en wat volgens apple niet te maken is en weldegelijk repareerbaar is.

  JRS Klundert op 4 januari, 2019
  • De tool voor het overschrijven van data van het ene scherm naar het andere is er gelukkig al. het lijkt me dan ook slechts een kwestie van tijd voordat ze dit ontwikkelen voor de home buttons.

   Rotger op 4 januari, 2019
 • Is het mogelijk om na de swap van het frontje naar een andere iphone 7 het frontje weer terug te zetten op de originele iphone 7 en Touch-ID weer te laten werken?
  Mijn Touch ID werkt dus niet meer, ondanks dat de originele home button en hele frontje met de originele iphone verbonden is. Of kan dit echt alleen door Apple gereset worden?

  lakramer op 13 januari, 2023
  • Hi lakramer, de Touch ID functie zou altijd blijven functioneren tenzij de home button zelf kapot is. Is je vraag hiermee voldoende beantwoord?

   Fixje Davey op 16 januari, 2023
 • Ja, dank je. Ik ben bang dat mijn home button of kabel kapot is…

  lakramer op 18 januari, 2023

Geef een antwoord