iPhone 7 wifi en bluetooth antenne vervangen
HANDLEIDING

iPhone 7 wifi en bluetooth antenne vervangen

Dit heb je nodig

Nog 5 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Is je iPhone 7 wifi of bluetooth signaal slecht of werkt deze helemaal niet meer? Met het vervangen van de iPhone 7 wifi en bluetooth antenne los je dit probleem in de meeste gevallen op! In de reparatie video die je hieronder kunt bekijken zie je precies hoe je de iPhone 7 wifi antenne kunt vervangen zodat je het bereik van je wifi of bluetooth kunt verbeteren. Het vervangen van de de wifi antenne is een makkelijke reparatie en zal ongeveer 15 minuten duren.

Zoals in de video is te zien beginnen we met het warm maken van de iPhone 7, dit doen we met een heat gun (kan eventueel ook met een normale föhn). Gebruik tijdens het uitvoeren van de reparatie ook altijd een goede iPhone reparatieset zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren. Veel reparateurs kiezen ervoor om tijdens de reparatie een magnetische schroefmat te gebruiken, deze handige magnetische mat is een ideaal hulpmiddel om geen schroeven en onderdelen door elkaar te halen tijdens het uitvoeren van de reparatie. Kies altijd voor kwalitatief goede iPhone 7 onderdelen zodat je zeker weet dat de onderdelen goed functioneren. Bij het dichtmaken van de iPhone 7 adviseren we om een nieuwe frame sticker te bevestigen zodat de iPhone weer optimaal is beschermd tegen vuil en vocht.

Nieuwe reparatie technieken

In de video is goed te zien dat het scherm van de iPhone 7 anders openklapt dan voorgaande modellen. Het scherm klapt namelijk open als een boek (connectoren van de iPhone 7 zitten op het moederbord op een andere locatie dan bij voorgaande modellen). In de video is goed te zien hoe je het scherm eenvoudig kunt openklappen.

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 7 wifi en bluetoothantenne vervangen (video):

Dit product bestellen?

Morgen in huis

 7,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

2583 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 33,50
Tri wing schroevendraaier

622 beoordelingen

Morgen in huis

 4,95
7 Schroefmat vierkant liggend schuin

Morgen in huis

 7,95

Wat heb je nodig voor de reparatie?

Om de reparatie goed te kunnen uitvoeren heb je de iPhone 7 wifi antenne nodig van hoge kwaliteit, bij het dichtmaken van de iPhone adviseren we om een nieuwe frame sticker om je iPhone optimaal te beschermen tegen vuil en vocht. Gebruik ook altijd een goede iPhone reparatieset en eventueel de magnetische schroefmat om de reparatie goed te kunnen uitvoeren, voor deze reparatie heb je ook de tri wing schroevendraaier nodig (zit bij de iPhone 15 in 1 reparatieset inbegrepen).

Direct aan de slag!

Na het bekijken van de reparatie video weet je precies hoe je de wifi en bluetooth antenne van de iPhone 7 kunt vervangen. Ga tijdens de reparatie altijd rustig te werk zodat je niets kapot maakt tijdens het repareren. Je kunt iPhone 7 onderdelen bestellen in onze webshop »

Heb je verder vragen over het vervangen van de iPhone 7 wifi en bluetooth antenne of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via de live chat!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een antwoord