iPhone 7 trilmotor vervangen
HANDLEIDING

iPhone 7 trilmotor vervangen

Dit heb je nodig

Nog 4 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Werkt je iPhone 7 trilmotor niet meer en wil je dit zelf gaan vervangen? In dit bericht leer ik je stap voor stap hoe je zelf de iPhone 7 trilmotor moet vervangen. De iPhone 7 trilmotor vervangen is verhoudingsgewijs een gemakkelijke reparatie waar je ongeveer 20 minuten mee bezig bent. Als je nog onervaren bent dan doe je er wel iets langer over, maar het is ook belangrijk dat je niet overhaast aan het werkt gaat en dat je voldoende tijd neemt voor de reparatie.

De iPhone 7 trilmotor zit via de dock connector van de iPhone 7 in verbinding met het moederbord. Mocht een nieuwe trilmotor niet direct resultaat opleveren dan raden we aan om ook de dock connector te vervangen.

Belangrijk tijdens de reparatie:

Bij het uitvoeren van de reparatie is het belangrijk om gebruik te maken van onze uitgebreide iPhone reparatieset, daarnaast is het gebruik van een magnetische schroefmat ook zeker aan te raden. De magnetische schroefmat zorgt ervoor dat je overzicht houdt tijdens de reparatie en dat je geen schroeven op de verkeerde plaats terug draait.

Let goed op bij het verwijderen van het iPhone 7 scherm dat je geen beschadigingen maakt aan de kabels of het LCD. Dit zal namelijk erg zonder zijn. Bij het terugplaatsen van het oude scherm is het ook belangrijk dat je weer een nieuwe frame sticker plaatst voor een betere bescherming tegen vuil en water.

iPhone 7 trilmotor vervangen (video):

Dit product bestellen?

9 beoordelingen

Morgen in huis

 4,95
127 beoordelingen
3 kleuren

Morgen in huis

 11,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

2583 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 33,50
7 Schroefmat vierkant liggend schuin

Morgen in huis

 7,95

Welke iPhone 7 trilmotor kopen?

Om de reparatie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je gebruikt maakt van iPhone 7 onderdelen van de hoogste kwaliteit. Kies daarom ook voor een goede trilmotor die je kan bestellen in onze webshop »

Direct aan de slag!

Heb je de reparatie handleiding doorgelezen en de video bekeken en ben je klaar voor de reparatie. Voor het goed kunnen uitvoeren van de reparatie raden we aan om te kiezen voor onze uitgebreide reparatieset. Naast dit reparatieset heb je ook de tri wing schroevendraaier (zit bij de iPhone 15 in 1 reparatieset in) nodig voor de schroeven die in de iPhone 7 zitten. Vergeet ook de frame sticker niet om de reparatie netjes te voltooien.

Heb je verder nog vragen over deze reparatie? Stel die dan onder dit bericht, zodat wij of andere reparateurs je verder kunnen helpen met de reparatie. Ook leuke reacties worden enorm gewaardeerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een antwoord