iPhone 7 aan en uit knop vervangen
HANDLEIDING

iPhone 7 aan en uit knop vervangen

Dit heb je nodig

Nog 4 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

iPhone 7 aan uit knop (powerknop) kapot en wil je deze zelf vervangen? In deze reparatie handleiding laten we je precies zien hoe je helemaal zelf de iPhone 7 aan uit knop kunt vervangen met een voorgemonteerde iPhone 7 aan uit knop (powerknop). Het vervangen van de aan uit knop zal ongeveer 35 minuten duren en wordt gezien als een gemiddelde reparatie.

Het vervangen van de iPhone 7 aan uit knop (powerknop) is een reparatie die regelmatig voorkomt vanwege de vele functies van deze knop. Het vervangen van de iPhone 7 aan uit knop (powerknop) is in de meeste gevallen de oplossing voor:

 • defecte aan uit knop (powerknop)
 • defecte volume knoppen (harder en zachter volume knop)
 • defecte mute schakelaar
 • defecte flitser van de achter camera
 • defecte omgevingsmicrofoon (voor het opnemen van een video)

Deze voorgemonteerde iPhone 7 aan uit knop (powerknop) is speciaal ontwikkeld zodat deze eenvoudiger te monteren is dan de normale iPhone 7 aan uit knop. We adviseren altijd om voor het voorgemonteerde onderdeel te kiezen zodat je dit ook eenvoudig zelf kunt monteren!

Belangrijk tijdens de reparatie:

Hieronder kan je de reparatie video bekijken van de voorgemonteerde iPhone 7 aan uit knop. In deze video laten we je dan ook stap voor stap zien hoe je de reparatie zelf kunt uitvoeren! Het is belangrijk om altijd iPhone 7 onderdelen en gereedschap te bestellen van de hoogste kwaliteit zodat je zeker weet dat je de reparatie goed kunt uitvoeren. Dit heb je nodig voor het uitvoeren van de iPhone 7 aan uit knop reparatie:

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video te snel, pauzeer deze dan even!

iPhone 7 aan uit knop vervangen (video):

Dit product bestellen?

6 kleuren

Morgen in huis

 17,95
Reparatieset 15 in 1

Meest gekozen

2583 beoordelingen

Morgen in huis

 12,95 33,50
Tri wing schroevendraaier

622 beoordelingen

Morgen in huis

 4,95
7 Schroefmat vierkant liggend schuin

Morgen in huis

 7,95

Welke iPhone 7 aan uit knop kopen?

Zoals we hierboven al hebben verteld zijn er meerdere aan uit knoppen beschikbaar voor de iPhone 7. De normale iPhone 7 aan uit knop dien je te solderen (mute schakelaar dien je nog te solderen), we adviseren dan ook altijd om voor de voorgemonteerde iPhone 7 aan uit knop te kiezen omdat deze direct klaar is voor montage.

Gebruik tijdens het uitvoeren van de reparatie altijd goed gereedschap, daarnaast adviseren we tijdens deze reparatie om altijd een magnetische schroefmat te gebruiken zodat je goed overzicht kunt houden tijdens de reparatie. Hierboven vind je daarnaast het overzicht met alle benodigdheden voor de reparatie. Je kunt alle iPhone 7 onderdelen en gereedschap bestellen in de webshop »

Direct aan de slag!

Nu je de hele reparatie video hebt bekeken en precies weet wat je allemaal nodig hebt voor de reparatie ben je klaar om het gereedschap zelf in de hand te nemen. Neem voldoende de tijd voor het uitvoeren van de reparatie. Wij wensen je dan ook veel succes met het vervangen van de iPhone 7 aan uit knop!

Heb je de onderdelen bij Fixje gekocht en kom je er tijdens de reparatie niet uit? Neem dan gerust contact met ons op zodat een van onze reparatie specialisten je verder kan helpen!

Andere vragen over de iPhone 7 aan uit knop reparatie of wil je een leuke reactie plaatsen? Plaats die dan onder dit bericht!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

5 reacties op “iPhone 7 aan en uit knop vervangen

 • Beste,

  Ik heb gisteren de aan/uit felxibel vervangen van een iphone 7 omdat de camera en flitser het niet meer deden.

  Echter na reparatie, werken deze nog steeds niet.
  Ook doet de touch id het ineens niet meer zonder ik daar aan ben gekomen.

  Zijn er nog oplossingen?

  Rudy

  rudjes111 op 21 januari, 2020
 • Bij mij deed de (achter)camera + flitser het niet meer na een val van de iPhone. Volgens FJI zou de flitser het wel moeten doen als de camera losgekoppeld is. Bij mij was het echter zo dat de flitser het alsnog niet deed na vervanging van dit onderdeel. De flitser deed het bij mij pas weer na vervangen van de camera. Vervang dus voor de zekerheid eerst gewoon de camera, dat is een veel gemakkelijker reparatie en met een beetje geluk ben je daarmee klaar.

  Peter Bakker op 3 juli, 2021
  • Hé Peter, Wat je zegt klopt helemaal. De flitser werkt inderdaad niet als de achter camera niet is aangesloten. Het zijn twee aparte onderdelen die via de software van de iPhone met elkaar zijn verbonden. Gr. Davey

   Fixje Davey op 5 juli, 2021

Geef een antwoord