iPhone 13 Pro Max batterij vervangen
HANDLEIDING

iPhone 13 Pro Max batterij vervangen

Dit heb je nodig

Nog 9 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

iPhone 13 Pro Max batterij vervangen met een handleiding (met video)? In de handleiding laten wij stap voor stap zien hoe je dit doet! De iPhone 13 Pro Max batterij is een slijtage onderdeel en zal na verloop van tijd minder goed gaan presteren. Ook kan de batterij opzwellen of spontaan uitvallen. Door de iPhone 13 Pro Max batterij te vervangen geef je het toestel een tweede leven. Zeker wanneer je het toestel intensief gebruikt kan dit een groot verschil maken.

Ben je op zoek naar de reparatie handleiding voor de normale iPhone 13 Pro? Bekijk hier de iPhone 13 Pro batterij reparatie handleiding.

Waarom zelf je iPhone 13 Pro Max batterij repareren?

We vinden het belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen kiezen voor het zelf repareren van een iPhone in plaats van het aanschaffen van een nieuw toestel. Hierdoor zorgen we er samen voor dat er minder toestellen op de grote e-waste stapel terechtkomen.

Signalen van een versleten of kapotte iPhone 13 Pro Max batterij:

Goede diagnose is belangrijk

Een goede diagnose is essentieel. Als de iPhone 13 Pro Max snel leeg loopt en de batterijconditie is bijvoorbeeld 75%, dan kun je aannemen dat de batterij de oorzaak is. Als de iPhone 13 Pro Max bijvoorbeeld helemaal niet meer aan gaat kunnen er meerdere oorzaken zijn zoals een kapot scherm of moederbord.

Belangrijk tijdens de iPhone 13 Pro Max batterij reparatie

Bekijk de video goed voordat je aan de reparatie begint. Zo krijg je een goede indruk wat je tijdens de iPhone reparatie kunt verwachten.

Kies voor hoge kwaliteit onderdelen

Gebruik voor het vervangen van de batterij altijd iPhone 13 Pro Max onderdelen van de hoogste kwaliteit. Kies daarnaast ook altijd voor goed gereedschap zodat je niets beschadigt tijdens het demonteren of monteren. Zo voorkom je onnodige fouten en kun je zelf focussen op de reparatie. Weet je niet zeker welke iPhone je hebt? Gebruik dan deze pagina om je controleren welke iPhone je hebt.

Bekijk onderstaande iPhone 13 Pro Max batterij reparatie video voordat je gaat beginnen aan deze reparatie. Je kunt de video op pauze zetten als het te snel gaat! Bekijk je deze video op een smartphone of tablet? Dan adviseren we om je device een kwartslag te draaien!

Gereedschap en onderdelen die gebruikt worden

Onderdelen en overige benodigdheden:

Gereedschap:

iPhone 13 Pro Max batterij vervangen (video):

Dit heb je nodig

Nog 9 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Conclusie iPhone 13 Pro Max batterij vervangen

Nu je de handleiding hebt gelezen en de video hebt bekeken ben je klaar voor de reparatie. Volg de video stap voor stap om geen fouten te maken tijdens de reparatie. Repareer op een stabiele ondergrond met voldoende licht zodat je alles goed kunt zien. Wees voorzichtig bij de oorspeaker en sensor kabel zodat je deze niet beschadigt. Wij wensen je veel succes met de reparatie!

Fix een iPhone 13 Pro Max batterij en voorkom e-waste

Een kapotte batterij is een van de meest voorkomende iPhone 13 Pro Max reparaties. Het is belangrijk dat er zoveel mogelijk iPhone reparaties worden uitgevoerd en dat kapotte iPhones niet zomaar ergens in de kast of op de e-waste stapel belanden. E-waste problemen worden steeds groter doordat er meer consumentenelektronica wordt gebruikt en weer wordt afgeschreven. Veel consumenten weten niet hoe je zelf een kapot apparaat moet repareren. Met Fixje willen we dit probleem verbeteren.

Wat kan Fixje nog meer aanbieden?

Fixje verkoopt naast iPhone onderdelen ook onderdelen voor iPad, MacBook, Apple Watch, Samsung, PlayStation en Nintendo. Naast het “zelf repareren” kun je ook terecht om je iPhone 13 Pro Max batterij te laten repareren via onze opstuur service of in ons reparatiecentrum! Naast het stimuleren van reparaties hebben we andere duurzame alternatieven zoals de verkoop van refurbished iPhones, iPads, MacBooks, Apple Watches, Laptops en Samsungs. De meeste apparaten leveren we met het Keurmerk Refurbished en met 2 jaar garantie. Sinds kort kun je ook je oude device verkopen zodat we deze een tweede leven kunnen geven.

Heb je nog vragen over deze iPhone 13 Pro Max batterij reparatie? Plaats deze dan onder de handleiding. Dan kunnen we of andere reparateurs je verder helpen! Natuurlijk kun je ook direct contact opnemen via de chat zodat een van onze specialisten je verder kan helpen.

Veelgestelde vragen over iPhone 13 Pro Max batterij reparatie

 • Vraag

  Kan ik zelf een iPhone 13 Pro Max batterij vervangen?

  Antwoord

  Ja, dit is zeker mogelijk wanneer je de reparatie handleiding (met video) goed volgt. Bekijk van tevoren goed of jij denkt dat je de reparatie zelf kunt uitvoeren of dat je dit wilt laten doen (kan ook via Fixje).

 • Vraag

  Welke iPhone 13 Pro Max batterij moet ik kiezen?

  Antwoord

  Op dit moment is alleen de iPhone 13 Pro Max batterij van A+ kwaliteit beschikbaar. We leveren deze zowel als losse batterij en als complete set. De complete set bevat naast de standaard batterij ook een frame sticker, batterij sticker en een gereedschap set.

 • Vraag

  Waarom ontstaat er een melding na de reparatie?

  Antwoord

  Na het vervangen van de iPhone 13 Pro Max batterij ontstaat er een melding wanneer dit niet wordt gedaan door een Apple-service provider. Hierdoor zal er een melding (eerste dagen op hoofdscherm en vervolgens bij instellingen) verschijnen. Deze melding heeft geen invloed op het functioneren van de batterij of de iPhone. De meeste mensen kiezen ondanks de melding er voor om de batterij te vervangen omdat het verder geen invloed heeft op de prestaties van de iPhone. Via programma’s als bijvoorbeeld 3uTools kun je alsnog de batterijconditie alsnog uitlezen en het aantal laadcycli van de batterij.

 • Vraag

  Wat als deze reparatie niet lukt?

  Antwoord

  Heb je de onderdelen bij Fixje besteld en kom je niet uit de reparatie? Je kunt dan advies vragen van onze reparatie specialisten of wij kunnen de reparatie van je overnemen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een antwoord