iPhone fixen in attractie
BLOG

iPhone fixen in attractie

Op 25 augustus 2023, door Davey
0 reacties 1 min. leestijd

Een iPhone scherm fixen in een attractie? Davey gaat na de vorige Repair Challenge (geblinddoekt repareren) opnieuw de uitdaging aan. Zal het Davey lukken om een iPhone scherm te vervangen in een attractie?

Bekijk hieronder de Repair Challenge #2.

iPhone fixen in attractie (repair challenge):

Zelf een iPhone repareren?

Wil je meer weten over het zelf repareren van een iPhone? Bekijk dan onze iPhone reparatie handleidingen of bekijk onze tips om zelf een iPhone te repareren. We hebben ruim 300 verschillende handleidingen zodat jij zelf je kapotte onderdeel kunt vervangen voor een nieuwe. Met de handleidingen en de iPhone onderdelen die je kunt kopen in onze webshop heb je alles wat je nodig hebt om de reparatie zelf uit te voeren. Hierdoor zorgen we er samen voor dat er minder toestellen op de grote e-waste stapel terechtkomen.

Wat kan Fixje nog meer aanbieden?

Fixje verkoopt naast iPhone onderdelen ook onderdelen voor iPad, MacBook, Apple Watch, Samsung, PlayStation en Nintendo Switch. Naast het “zelf repareren” kan je ook terecht om je iPhone scherm te laten repareren via onze opstuur service of in ons reparatiecentrum! Naast het stimuleren van reparaties hebben we andere duurzame alternatieven zoals de verkoop van refurbished iPhones, iPads, Apple Watches en MacBooks. Deze apparaten leveren we altijd met het Keurmerk Refurbished en met 2 jaar garantie. Sinds kort kun je ook je oude iPhone verkopen zodat we deze een tweede leven kunnen geven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een reactie