iPhone SE3 (2022) achter camera vervangen
HANDLEIDING

iPhone SE 3 (2022) achter camera vervangen

Dit heb je nodig

Nog 9 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

iPhone SE 3 (2022) achter camera vervangen? In deze reparatie handleiding (met video) laten we je precies zien hoe je de oude achter camera vervangt voor een nieuwe. De achter camera is tegenwoordig onmisbaar en het is dan ook enorm vervelend wanneer deze niet meer goed functioneert.

Waarom zelf je iPhone SE 3 (2022) achter camera repareren?

We vinden het belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen kiezen voor het zelf repareren van een iPhone in plaats van het aanschaffen van een nieuw toestel. Hierdoor zorgen we er samen voor dat er minder toestellen op de grote e-waste stapel terechtkomen.

Signalen van een kapotte iPhone SE 3 (2022) achter camera:

 • Vlekken in het beeld tijdens het maken van foto’s / video’s met je achter camera
 • Rare strepen in het beeld tijdens het maken van foto’s / video’s met je achter camera
 • Trillen van het beeld (stabilisator) tijdens het maken van foto’s / video’s met je achter camera
 • Niet meer aan gaan van je achter camera

Belangrijk tijdens de iPhone SE 3 (2022) achter camera vervangen

Bekijk de video goed voordat je aan de reparatie begint. Zo krijg je een goede indruk wat je tijdens de iPhone reparatie kunt verwachten.

Kies voor hoge kwaliteit onderdelen

Gebruik voor het vervangen van de achter camera altijd onderdelen van de hoogste kwaliteit. Kies daarnaast ook altijd voor goed gereedschap zodat je niets beschadigt tijdens het demonteren of monteren. Zo voorkom je onnodige fouten en kun je zelf focussen op de reparatie. Weet je niet zeker welke iPhone je hebt? Gebruik dan deze pagina om je controleren welke iPhone je hebt.

iPhone SE 3 (2022) achter camera vervangen (video):

Dit heb je nodig

Nog 9 meer onderdelen en gereedschap om uit te kiezen

Bekijk alles

Conclusie iPhone SE 3 (2022) achter camera vervangen

Nu je de handleiding hebt gelezen en de video hebt bekeken ben je klaar voor de reparatie. Volg de video stap voor stap om geen fouten te maken tijdens de reparatie. Repareer op een stabiele ondergrond met voldoende licht zodat je alles goed kunt zien. Wees voorzichtig bij de home button kabel zodat je deze niet beschadigt. Wij wensen je veel succes met de reparatie!

Fix een iPhone SE 3 (2022) achter camera en voorkom e-waste

Een kapotte achter camera komt steeds vaker voor. Het is belangrijk dat er zoveel mogelijk iPhone reparaties worden uitgevoerd en dat kapotte iPhones niet zomaar ergens in de kast of op de e-waste stapel belanden omdat ze de achter camera kapot is. E-waste problemen worden steeds groter doordat er meer consumentenelektronica wordt gebruikt en weer wordt afgeschreven. Veel consumenten weten niet hoe je zelf een kapot apparaat moet repareren. Met Fixje willen we dit probleem verbeteren.

Wat kan Fixje nog meer aanbieden?

Fixje verkoopt naast iPhone onderdelen ook onderdelen voor iPad, MacBook, Apple Watch, Samsung, PlayStation en Nintendo. Naast het “zelf repareren” kun je ook terecht om je iPhone SE 3 (2022) achter camera te laten repareren via onze opstuur service of in ons reparatiecentrum! Naast het stimuleren van reparaties hebben we andere duurzame alternatieven zoals de verkoop van refurbished iPhones, iPads, Apple Watches, MacBooks, Laptops en Samsungs. Deze apparaten leveren we met het Keurmerk Refurbished en met 2 jaar garantie. Sinds kort kun je ook je oude iPhone verkopen zodat we deze een tweede leven kunnen geven.

Heb je nog vragen over deze iPhone SE 3 (2022) achter camera reparatie? Plaats deze dan onder de handleiding. Dan kunnen we of andere reparateurs je verder helpen! Natuurlijk kun je ook direct contact opnemen via de chat zodat een van onze specialisten je verder kan helpen.

Veelgestelde vragen over iPhone SE 3 (2022) achter camera reparatie

 • Vraag

  Kan ik zelf een iPhone SE 3 (2022) achter camera vervangen?

  Antwoord

  Ja, dit is zeker mogelijk wanneer je de reparatie handleiding (met video) goed volgt. Bekijk van tevoren goed of jij denkt dat je de reparatie zelf kunt uitvoeren of dat je dit wilt laten doen (kan ook via Fixje).

 • Vraag

  Welke achter camera moet ik kiezen?

  Antwoord

  Fixje verkoopt alleen achter camera's voor de iPhone van de hoogste kwaliteit.

 • Vraag

  Wat als deze reparatie niet lukt?

  Antwoord

  Heb je de onderdelen bij Fixje besteld en kom je niet uit de reparatie? Je kunt dan advies vragen van onze reparatie specialisten of wij kunnen de reparatie van je overnemen.

 • Vraag

  Kan de achter camera ook niet functioneren door de voorcamera?

  Antwoord

  Ja, dit kan erg goed. De achter camera staat namelijk met de voorcamera in verbinding via de software. Als de achter camera niet functioneert kan dit dus ook worden veroorzaakt door de voorcamera.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Geef een reactie